Palvelut

Kivi ja maa-aineksen kuljetuspalvelut

Toimitamme sepeliä, mursketta ja muuta maa-ainesta päivittäin 07:00-22:00 välisenä aikana, myös muina aikoina.  Käytössämme on kuorma-autoja sekä kasettiyhdistelmiä. Kuorma-autoihimme mahtuu noin 20–22 tonnia ja kasettiyhdistelmiimme noin 40 tonnia kerrallaan, mutta toimitamme mielellämme myös pienempiä kivi- ja maa-ainesmääriä. Lisäksi kuljetuksen yhteyteen on mahdollista pyytää sepelin tai murskeen ”nauhaksi” levittäminen, sillä se säästää tietyissä tilanteissa aikaa ja vaivaa, ja käy kuljettajiltamme helposti. 

Myös maa-aineksen noutaminen omalla kalustolla on mahdollista Paimion toimipisteeltämme erikseen sovittavina aikoina. Tarjoamme aina lastausapua paikanpäältä noudettuihin tilauksiin.

Kuorma-autot rivissä


Louhinta- ja räjäytystyöt

Poravaunu ja kaivuri kanaalin louhinnassa

Suoritamme kaikenlaisia louhinta- ja räjäytystöitä asianmukaisesti ja turvallisuutta vaalien. Käytössämme on nykyaikaiset työvälineet ja laitteet, joiden ansiosta työmme on tehokasta ja turvallista.

Tavanomaisimpia räjäytystöitä ovat eri kokoiset kallioiden tai kivien räjäytystyöt ja louhinnassa taas kanaalien louhinta. Teemme kuitenkin myös vaikeampia ja ongelmallisimpia louhintoja ja räjäytyksiä tarvittaessa.

Maanrakennus- ja maansiirtotyöt

Talon pohjatyöt

Tarjoamme monipuolisesti erilaisia maarakennustyön ja maansiirron palveluita asiakkaillemme. Maanrakennustöitä ovat esimerkiksi rakennusten pohjatyöt ja salaojatyöt, putkien asennukset ja maahan kaivamiset sekä kaapeleiden maahankaivuun, teiden teko ja kunnostustyöt, pihojen kaivuu ja maisemointi sekä ojien ja lampien kaivuutyöt. 

Maanrakennus

Käytössämme on nykyaikainen kone- ja laitevalikoima erilaisiin tarpeisiin. Esimerkiksi monenlaiset kaivuutyöt onnistuvat mutkattomasti, sillä meillä on kaivinkoneita kahdeksantonnisista seitsemänkymmentätonniseen louhoskaivinkoneeseen asti. Käytössämme on myös dumppereita sekä muita vaikeisiin paikkoihin kulkeutuvia kuormureita. Maa-ainesten poiskuljettaminen tontilta onnistuu vaikka paikka olisi hankalakulkuinen, vetelä tai liukas. 


Ota yhteyttä!

PYYDÄ TARJOUS
SOITA